RİZE / MERKEZ - Ortapazar Ortaokulu

Mrt

Okulumuzun küçük erkekler masa tenisi takımı Rize ikincisi oldu. Sporcu öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Ortapazar Ortaokulu öğrencilleri, okul Müdür Yardımcımız Muhammet Mustafa ÖLMEZ ve öğretmenimiz Burak Akarsu eşliğinde ilimizde düzenlenen "Rize Kitap Fuarı"na katıldılar.

Şbt

Okulumuz Ortapazar Ortaokulunda ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimizin farkındalığını arttırmak, yardımseverliği yaşayarak öğrenmelerini sağlamak ve Dünya'da yaşanan olaylara kayıtsız kalmamalarını sağlamak adına Kermes düzenledik. Etkinliğimizin tüm geliri mazlum Filistin halkına gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı'na gönderilmiştir. Bu değerli etkinliğimize katkı sağlayan öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2023-2024  Eğitim-Öğretim yılında başlatmış olduğu ‘’Rize Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi’’ (REBAP) kapsamında 7. ve 8. sınıf öğrenci ve velileriyle 1. Dönem 1. LGS Süreç Değerlendirme Sınavı değerlendirme toplantısı okul müdürümüz İsmail TÜFEKÇİ başkanlığında okulumuzda yapılmıştır. Toplantıda Öğrencilerimize ve velilerimize “Etkili Öğrenme Stratejileri”,“Merkezi Sınavların Tanıtılması”ve “Öğrencilerin Akademik Başarılarını Destekleyecek Tutum ve Davranışlar” konularıyla ilgili okulumuz öğretmenlerinden Mehtap DEMİRCAN ve Burak AKARSU seminer vermiştir. Öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü okulumuzda çeşitli etkinlikler ile kutladık. Bu anlamlı günde bizleri hatırlayarak günümüzü güzelleştiren sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca kutlama programımızda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize de teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimiz, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in dünyayı teşriflerinin 1452. yılını okulumuzda gerçekleştirilen etkinliklerle coşkuyla kutladılar. Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında öğrencilerimiz hafta boyunca O (SAV)’nu daha yakından tanımak, anlamak ve sünnetlerini yaşatmak adına düzenlenen etkinliklere katılarak manevi atmosfere ortak oldular.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılını başarıyla bitiren öğrencilerimiz karne almanın mutluluğunu yaşadılar. Çocukların bütün gelişim alanlarına yönelik farklı çalışmaların yapıldığı çok verimli bir dönem geçiren okulumuz, karne günü de heyecan ve sürprizlerle dolu geçti. Gayretlerinden dolayı öğrencilerimize, katkılarından dolayı velilerimize ve emeği geçen Gonca SUCU öğretmenimize ve okul idarecilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Anasınıfı öğrencilerimizle birlikte yıl sonu etkinlikleri kapsamında gezi düzenledik. Yapılan bu gezide öğrencilerimiz eğlenceli anlar yaşadı.

May

Okulumuz öğrencileri arasında masa tenisi ve koşu yarışması düzenlendi. Yapılan yarışmalarda ilk 3'e giren öğrencilerimize madalyaları takdim edildi.Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik eder spor dolu bir hayat dileriz. Bu etkinlikleri düzenleyen öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda düzenlediğimiz programla kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Mübarek Ramazan ayının gelmesi dolayısıyla okulumuzda ramazan ayının ruhunu yaşatmak, kültürünü çocuklara öğretmek ve önemini göstermek amacıyla etkinlikler düzenlendi.

Nis

Okulumuzda Vali Yardımcımız Sayın Ertuğrul ARSLAN, Milli Eğitim Müdürümüz Engin EMEN, İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN'ın katılımıyla kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

Mrt

E-Twinning projesi kapsamında İngilizce okul tanıtım videomuz hazırlandı.

Mrt

Jandarma Trafik birimlerince okulumuz öğrencilerine yönelik trafik eğitimi verildi.